Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Nadšenec ze Slovenska si v kufru malého elektromobilu postavil kuchyň

Naše téma
Daniel Fuglevič | 13.03.2018
dalších 6 fotek
Kuchyňská linka v Peugeotu iOn. | foto: kiwiev.com
Potřebovali jste někdy ve svém autě vařit? Zatímco 99 procent lidí zřejmě odpoví „ne“, najdou se lidé, kteří jednoduše cestují, kempují a kdovíjak dále tráví tolik času ve svém autě. Takže by se jim normální kuchyňská linka v kufru hodila. A už to může znít jakkoliv šíleně.
Podobně šíleným nadšencem do cestování je i Novozélanďan Gavin žijící na Slovensku, který je už od mala fascinován elektromobily, a proto taky nyní vlastní elektrický hatchback Peugeot iOn. S ním už mimochodem stačil projezdit pořádný kus Evropy.

Gavinovi ovšem na jeho dobrodružných cestách nechybí vyhřátá postel, pořádná sprcha ani normální toaleta. Ne, nejvíce u kempování postrádá klasickou kuchyni. A tak se ji rozhodl postavit právě v kufru svého maličkého Peugeotu, do něhož by někteří lidé měli problém nacpat i nákup.

Celý proces výroby linky samozřejmě natočil na video, takže si ho můžete prohlédnout. Nezapomněl přitom na nic, kuchyňka v kufru má jednoduchý plynový sporák, miniledničku a dokonce funkční dřez s vodovodní baterií, která čerpá vodu z menší nádržky pomocí starého motorku ostřikovačů čelního okna.

Zatímco tedy některé firmy přímo nabízejí drahé kuchyňské zástavby pro pick-upy či dodávky, Gavin si vystačil s důvtipem, zručností a trochou materiálu z obchodu pro kutily. Každý z nás prostě tráví volný čas trochu jiným způsobem…

Gavin mimochodem o svých strastiplných cestách v elektromobilu píše a natáčí i jakousi formu cestopisu, více se určitě dozvíte na jeho YouTube kanálu či webu.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů