Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

VIDEO: Basketbalista a normální auto. Naskládá se 2,3metrový dlouhán dovnitř?

Naše téma
Jan Zajíc | 06.03.2018
Basketbalista Robert Bobroczkyi a Hyundai Accent. | foto: YouTube/MaxPreps
Automobilový svět v těchto dnech řeší hlavně autosalon v Ženevě, proto není od věci věnovat se také něčemu úplně jinému. Podívejte se, jak těžký život může mít talentovaný basketbalista, pokud jde o auta.
Robert Bobroczkyi je 17letý mladík, který zaujme už na první pohled. Je totiž vysoký 2,31 metru. Není divu, že se s takovou postavou vrhnul na basketbal, sport dlouhánů. A je v něm zřejmě dobrý, mladý Rumun aktuálně působí ve známém americkém sportovním středisku pro talenty SPIRE Institute. Navíc je i zdatný student a umí prý hrát také na klavír.

Jeho vysoká postava, podle některých zdrojů je Bobroczkyi dokonce druhým nejvyšším basketbalistou na světě, mu ale samozřejmě přináší i jisté problémy. Jeden z nich názorně ukazuje YouTube kanál MaxPreps, který mladého sportovce natočil, jak se snaží naskládat do normálního auta - tím je v tomto případě sedan Hyundai Accent, tedy vůz o něco kratší než liftback Škoda Rapid.

Jak to dopadlo, zjistíte ve videu. My jen dodáme, že samotný Robert jistě doufá, že se prosadí v NBA. Jako hvězda nejslavnější basketbalové soutěže planety si totiž bude moci pořídit výrazně prostornější auto.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů