Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

V pražské půjčovně se "ztratilo" drahé Ferrari. Muž si ho půjčil a nevrátil

Naše téma
Redakce | 18.12.2017
Ukradené Ferrari 488 GTB. | foto: Facebook
V Praze bylo před několika dny odcizeno jen pár měsíců staré Ferrari 488 GTB. Podle dostupných informací ke krádeži došlo tak, že si drahý italský supersport pachatel půjčil v jedné známé půjčovně luxusních a sportovních aut - a už ho nevrátil.
Podle zpráv, které kolují nejen na Facebooku, ke krádeži došlo 14. prosince a na sociální síti dokonce koluje i údajná fotografie člověka, který vůz v hodnotě přesahující 6 milionů korun, odcizil.

Server pak Aktu.cz tvrdí, že si zatím neznámý muž už v minulosti několikrát auto u dotčené půjčovny půjčil, ale vždy ho vrátil. Zřejmě tak ale pokaždé učinil po předložení falešných dokladů. Po údajném pachateli už pátrá policie.

Odcizené Ferrari 488 GTB "obléká" červený lak Rosso Corsa, má černý interiér a navíc je v úpravě od firmy Novitec - poznáte ho tedy podle karbonových doplňků a černých koncovek výfuku. Registrační značka je 6AC 6442 (podznačníky AP Corse).

Pokud se dostanete k jakýmkoli informacím, které by mohly pomoci k nalezení vozu, obraťte se na telefonní linku policie 158.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů