Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Usain Bolt bude i nadále tváří značky Nissan

Naše téma
Redakce | 19.10.2012
Usain Bolt testuje vůz Nissan | foto: Nissan
Tokio - Nissan vyvíjí speciální „Boltovu" verzi vozu GT-R. Zlatý automobil bude vydražen v charitativní aukci.
Usain Bolt, držitel světových rekordů a majitel sbírky medailí z londýnské olympiády, rozšiřuje svou roli z vyslance značky pro vůz GT-R, který dosahuje rychlosti 315 km/h, na „Ředitele jedinečných zážitků".

„Chci pomoci společnosti Nissan stát se ještě atraktivnější značkou," prozradil nejrychlejší muž světa.

Jako uznání zásluh Usaina Bolta pro sport a jeho automobilistické nadšení představil provozní ředitel Nissanu Toshiyuki Shiga unikátní vůz GT-R ve zlatém provedení, který bude vydražen ve prospěch nadace Usain Bolt Foundation.

Výtěžek z internetové aukce, jejíž podrobnosti budou zveřejněny na konci října, pomůže nadaci při naplňování jejího úsilí vytvářet vzdělávací a kulturní příležitosti pro děti a mládež na Jamajce, rodné zemi tohoto olympijského vítěze.

Unikátní exemplář jediného kusu vozu GT-R, který bude vydražen na internetové aukční platformě e-Bay, ponese podpis Usaina Bolta a zakázkové prvky interiéru budou vyvedeny z pravého zlata.

V rámci partnerství Usaina Bolta se společností Nissan tento sprinter také testoval různé verze GT-R na zkušebním okruhu poblíž japonského města Oppama, kde se na základě jeho reakčních časů, akcelerace a dalších schopností ovládat vozidlo vyvine speciální verze „Bolt GT-R".

Navíc začne Bolt spolupracovat s produktovými specialisty Nissanu na limitované edici, kterou bude možno objednat na trzích, kde bude k dispozici vůz GT-R.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů