Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tuhle děsivou nehodu řidič přežil. Několikatunový kamion mu z auta udělal placku

Naše téma
Daniel Fuglevič | 29.05.2018
další 3 fotky
Auto bylo pod tíhou velkého tahače doslova „rozplácnuto“. | foto: twitter.com
Následky kuriózní nehody v thajském Bangkoku sice možná vypadají jako z kresleného filmu, ale v tomhle případě se jedná o vskutku děsivou realitu. Osmnáctikolový kamion s nadměrným nákladem se tam převrátil přímo na řidiče v Toyotě.
Šofér velkého kamionu s nákladem 46 tun sóji se podle deníku The Nation musel na silnici v poměrně vysoké rychlosti náhle vyhnout motorkáři a řízení kamionu strhnul na stranu. Drsným manévrem ovšem kamion převrátil na chudáka v Toyotě opodál.

Přestože bylo auto doslova „rozplácnuto“ pod tíhou velkého tahače a podle fotek byste asi čekali to nejhorší, řidič Toyoty překvapivě nehodu přežil. Není známo, jaká zranění si dotyčný odnesl, ale podle všeho byl během vyprošťování při vědomí a uvězněn ve svém autě normálně komunikoval se záchranáři.

K nadzvednutí tahače museli hasiči použít několik hydraulických zvedáků, přičemž stejné techniky bylo použito k vysvobození muže zevnitř vozu. Sešrotované auto tak hydraulika částečně narovnala a řidič mohl být vyproštěn. Šoférovi kamionu se mimochodem nestalo vůbec nic a ze svého povozu vylezl rozbitým čelním oknem.

Podle některých průzkumů je nyní Thajsko považováno za zemi s ročně největším počtem úmrtí na silnicích. Dříve toto nezáviděníhodné prvenství držela Indie.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů