Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Toto je interiér Škody Kodiaq Scout. Zaujme výraznými dřevěnými dekory

Naše téma
Jan Zajíc | 05.03.2017
dalších 7 fotek
Škoda Kodiaq Scout. | foto: Škoda Auto
Přestože nám Škoda "terénní" verzi modelu Kodiaq představila už v lednu, na interiér se tenkrát nedostalo. Vnitřek tak Scout ukazuje až nyní. A je celkem překvapivý.
Na první pohled sice vypadá interiér stejně jako u klasického Kodiaqu, pokud se ale podíváte důkladně, objevíte něco, na co u škodovek nejsme úplně zvyklí. Scout se totiž chlubí výrazným obložením palubní desky, jehož materiál připomíná dřevo.

Jestli jde o skutečné dřevo, nebo pouze jeho napodobeninu, zatím nevíme. Pravděpodobné každopádně je, že tyto "dřevěné" dekory nebudou součástí standardní výbavy Scoutu. Mimochodem, podobný prvek měla i Octavia Scout v roce 2014 - jenže také ve výrazně menší míře, která nezahrnovala palubní desku.

Čtěte také: Škoda ukázala Kodiaq Scout, terénní verzí svého nového SUV

Zálesácká verze Kodiaqu kromě toho dostane sedadla čalouněná kombinací alcantary a kůže, v opěradle je přitom vyšítý nápis Scout.

Fotografie interiéru, které najdete v galerii, pak prozrazují také možnost objednat si infotainment s větším 9,2palcovým dotykovým displejem.

Kodiaq Scout se poprvé veřejně představí na autosalonu v Ženevě, kam Škoda přiveze také sportovněji laděné provedení SportLine. Jsme zvědavi, co mladoboleslavská automobilka přichystala v interiéru pro něj.

Nepřehlédněte: První kilometry se Škodou Kodiaq: Medvěd z Kvasin nadchne komfortem a prostorem
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů