Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tohle je nejdražší dům na prodej v USA. V ceně jsou auta za 770 milionů

Naše téma
Dominik Valášek | 20.01.2017
další 4 fotky
Sídlo na prodej v kalifornském Bel Air.
V USA je momentálně na prodej dům, který je patrně vůbec nejdražší kdy prodávanou nemovitostí v Americe. Rozprostírá se v luxusní čtvrti Bel Air v Kalifornii a má takové vybavení, že si tu něco najde úplně každý. Dokonce i milovníci aut.
Vedle bazénu, masážních lehátek, kina, dobře zásobeného vinného archivu a sladkostí za 5 milionů korun nachází se zde také rozsáhlá sbírka aut a motorek, sahající od minulosti až po současnost.

Prodejce uvádí, že kolekce má souhrnnou cenu 30 milionů dolarů (asi 770 milionů korun) a této částce lze věřit.

Jen namátkou je tu třeba Pagani Huayra, Ferrari 488, několik Rolls-Royců, Bentley Continental GT, Bugatti Veyron, Ariel Atom, Lamborghini Gallardo a hromada dalších aut. Korunu tomu všemu nasazuje Mercedes-Benz 540 K Special Roadster z roku 1936.

Čtěte také: Na prodej je Ferrari po Justinu Bieberovi. A vypadá zvláštně...

Nechybí ani hromada motorů, které sloužící jako dekorace, a vrcholem je vrtulník Bell 222 ze seriálu Airwolf. Ten ale bohužel nefunguje a sloužící jen jako "socha".

Vybavení domu, který pro sebe postavil developer Bruce Makowsky by vydalo na pěkně dlouhý seznam, nicméně důležité je, že je nyní celé sídlo s veškerým příslušenstvím na prodej. Jen si vzít svých pět švestek a nastěhovat se.

Ačkoliv zase tak jednoduché to není. Pořád je tu totiž faktor ceny, která je podle očekávání masivní. Dům na 924 Bel Air Rd. vyjde na 250 milionů dolarů. Ano, to je 6,4 miliardy korun...
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů