Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tip na místo pro strávení Silvestra: Co takhle přívěs po Willu Smithovi?

Naše téma
Radek Pecák | 31.12.2021
Obytný přívěs po Willu Smithovi | foto: Anderson Mobile Estates
V jedné konferenční místnosti je místo pro třicet osob. Bez problému tak splníte i současná hygienická opatření. Na videu si můžete prohlédnout celý interiér.
Slavný americký herec a rapper Will Smith (hrál například v ve filmech Den nezávislosti, Muži v černém, Mizerové) si na počátku tisíciletí nechal u specializované firmy Anderson Mobile Estates vyrobit nejluxusnější a logicky tedy také nejdražší obytný přívěs.

Na délku kolos, který se pohybuje na 22 kolech, měří 16,7 metru a po rozložení (zvětšuje se z přepravní velikosti nejen do šířky, ale také do výšky) uvnitř vznikne neuvěřitelná obytná plocha 111,5 metrů čtverečních.

V interiéru je vše potřebné nejen na jednu párty. Dá se tu docela dobře bydlet i dlouhodobě. K vybavení totiž patří plně vybavená kuchyně, koupelna se saunou, obří ložnice a promítací místnost pro třicet osob.

Uvnitř lze napočítat čtrnáct televizorů. Jedna z kanceláří je současně také maskérnou. Do ní pak vede zvláštní vchod. To proto, aby maskér nenarušil soukromý prostor celebrity.

Vše je samozřejmě vyrobeno z těch nejlepších a nejdražších materiálů. Tudíž se lze pokochat pohledem na žulu či mramor a posadit se na sedačky z té nejlepší kůže, kterou obklopuje vzácné dřevo. Vnitřní schodiště a velká část nábytku je vyrobena ze speciálního materiálu Oberflex. Ten vymysleli ve Francii a jde o dýhy z pravého dřeva, které jsou spojeny s laminátem. Díky tomu je neuvěřitelně odolný vůči poškrábání a dalším poškozením.

Před více než dvaceti lety Will Smith za přívěs zaplatil 2,5 milionu dolarů. Tehdy se jednalo o nejdražší a nejluxusnější rekreační vozidlo na světě. To prý platí dosud.

V současnosti si zákazník přívěs hned nemusí kupovat. Lze si ho pronajmout.Taxa za jeden den činí 9 000 dolarů, což je v přepočtu 198 000 Kč.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů