Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tesla nabízí nový a nepředstavený roadster. Můžete ho získat úplně zdarma

Naše téma
Daniel Fuglevič | 13.07.2017
dalších 6 fotek
Neoficiální ilustrace nové generace Tesly Roadster. | foto: Peisert Design
Přestože je nástupce Tesly Roadster hudbou budoucnosti a sám Elon Musk povtrdil, že si na elektrický otevřený sporťák budeme muset ještě pár let počkat, nejoddanějším zákazníkům je už nyní auto nabízeno. A dokonce zdarma.
Jestli v této kouzelné nabídce hledáte nějaký háček, je jich zde hned několik. Celá akce s novou generací Tesly Roadster totiž funguje skrze mobilní aplikaci Tesly.

Už dříve Tesla zákazníkům představila takzvaný „Referral Program“, tedy program doporučení, kdy se snažíte zakoupení některého z modelů Tesly doporučit co nejvíce lidem.

V podstatě tak zajišťujete automobilce stále nové zákazníky, zatímco vy máte možnost za odměnu obdržet slevy, bonusy a dárky. Čím více nových lidí přesvědčíte o koupi Tesly, tím více můžete získat.

Program funguje skrze mobilní aplikaci Tesly, přičemž nyní se několika úspěšným „doporučovatelům“ objevila možnost získat slevu právě na nadcházející generaci Roadsteru.

Šťastlivcům, kteří se dostali takto daleko v „Referral Programu“, se otevřela první úroveň, která jim po doporučení pěti nových zákazníků nabídne 10procentní slevu na nový sporťák. V dalších úrovních se pak zvyšují počty doporučení a také výše slevy.

Teoreticky by tedy mohli nejúspěšnější „doporučovatelé“ nakonec dostat Teslu Roadster zcela zdarma, když automobilce najdou celkem 50 nových zákazníků. Instrukce programu tuto možnost dokonce přímo zmiňují. 
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů