Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki Swift má už v základu lepší výbavu, s klimatizací vyjde na 210 tisíc

Naše téma
Redakce | 16.05.2014
Suzuki Swift. | foto: Suzuki
Praha - Automobilka Suzuki rozšiřuje výbavu malého Swiftu a přidává výhodnější cenu. Ta základní je teď o 30 tisíc korun nižší, stojí 209 900 korun. Přitom už vstupní provedení zahrnuje například klimatizaci.
Kromě ní základní výbava GA nově obsahuje i elektrické ovládání předních oken, které doplňuje sedm airbagů, stabilizační systém ESP nebo palubní počítač. Swift s obohacenou základní výbavou GA a benzinovým motorem 1.2 VVT se prodává za akční cenu 209 900 Kč.

Vyšší specifikace GL/AC včetně verze 4x4 nově dostala tempomat s ovládáním na volantu a po vzoru vrcholné verze GLX také LED světlomety pro denní svícení a přední mlhové světlomety. Zadní parkovací senzory nyní představují standardní prvek verzí GL/AC, GLX a Sport, stejně jako modelů se vznětový motorem 1.3 DDiS a provedení 4x4.

Suzuki Swift.



Všechny verze bez rozdílu motorizace a výbavy dostaly ukazatel nejvhodnějšího zařazeného stupně převodovky, systém monitorování tlaku v pneumatikách (TPMS) a vozy s benzinovým motorem 1.2 VVT jsou nově vybaveny ukazatelem životnosti olejové náplně v motoru.

Paletu barev karoserie rozšiřuje nový odstín šedé perleťové metalízy Amethyst Gray. Vozy specifikace GLX lze nadále zatraktivnit volbou dvoubarevného lakování.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů