Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki Swift dorazí ve speciální edici Style, prodávat se začne ještě v září

Naše téma
Redakce | 08.09.2013
Suzuki Swift Style. | foto: Suzuki
Praha - Oblíbené městské vozítko, které prošlo nedávno modernizací, bude v České republice nově k dispozici i ve speciální edici Style. Suzuki začne tuto verzi modelu Swift prodávat ještě v září, základní cena byla stanovena na 259 900 korun.
Provedení Swift Style navazuje na nejprodávanější specifikaci GL/AC (ve standardu například 7 airbagů, ABS+EBD, ESP, elektricky ovládaná přední okna, klimatizace, rádio s MP3, centrální zamykání) a rozšiřuje výbavu o další prvky.

Těmi jsou mlhové světlomety a LED denní svícení, zatmavená boční a zadní okna, šestnáctipalcová kola z lehkých slitin nebo směrovky integrované do vnějších zpětných zrcátek.

V interiéru zaujme stříbrné obšití řadicí páky, koženého multifunkčního volantu a sedaček, jež nesou název modelu. Přibyl také tempomat či rádio s CD přehrávačem a připojením USB a elektrické ovládání zadních oken.

Kromě rozšířené výbavy je charakteristickým rysem speciální edice také dvoutónové lakování karoserie. Tento designový prvek je nabízen v pěti výrazných barevných odstínech, které jsou vždy kombinovány s bílou metalízou Cool white pearl. Style je však k dostání také v klasickém jednobarevném provedení, pak je na výběr pětice barevných odstínů, které jsou u modelu Swift standardně v nabídce.

Nová edice je nabízena za cenu 259 900 Kč, v případě verze s metalickým lakem pak za 272 900 Kč. Příplatek za dvoutónové zbarvení činí 4 tisíce korun v porovnání s metalickým provedením.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů