Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Suzuki Jimny prošlo tuningem. Z roztomilého off-roadu je tvrďák

Naše téma
Jan Markovič | 09.02.2019
dalších 9 fotek
Suzuki Jimny Black Bison Editon | foto: Wald
Japonská automobilka slaví se svým minivozem do terénu úspěch. Není divu, že se ho chytli už i první úpravci.
Nové Suzuki Jimny je hit. A to tak velký, že jej automobilka ani nestíhá vyrábět, aby uspokojila poptávku. Autu pomáhají k zájmu řidičů nejen jeho schopnosti v terénu, ale i fakt, že off-road miniaturní velikosti a hranatých tvarů působí retro a roztomile. To se kupodivu tuner Wald rozhodl změnit.

Výsledkem je asi dosud nejdrsněji pojatá úprava Suzuki Jimny. Auto se jmenuje Black Bison Edition a jak název napovídá, je vyvedené v černém lakování. Zároveň se zdá, jako by se Wald inspiroval i u větších a dražších off-roadů, auto připomíná malý upravený Mercedes-Benz třídy G.

To je dáno například doplňkovými LED světlomety usazenými na střeše. Úpravou prošla i přední kapota, která má na sobě nově jakési hranaté bloky. Wald dodal i poziční světla - ta jsou právě jedním z poznávacích znaků Mercedesu G. Navíc jsou tu i rozšířené blatníky, nová maska chladiče, nový nárazník s LED diodami a světlomety připomínající Mercedes.

Aby bylo dílo dokonalé, nasadil Wald velké a odolné pneumatiky do terénu. Úprava Black Bison Edition je povedená a dala jistě hodně práce. Otázkou ale zůstává, zda nezničila šarm roztomilého off-roadu. Posuďte sami v přiložené fotogalerii.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů