Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Luxusní supersporty projely západ Čech. Jeden z nich řídila i Ivana Gottová

Naše téma
Antonín Hříbal | 16.10.2023
dalších 55 fotek
Luxusní supersporty projely západ Čech, milionové rarity přibrzdily v Kynžvartu | foto: Deník/Antonín Hříbal
Burácení motorů, nablyštěné karosérie, vůně spáleného benzínu i krásné podzimní slunečné nedělní dopoledne. Podívejte se na milionové supersporty, například vozy značek McLaren, Maserati, Ferrari, i Porsche GT2RS nebo Lamborghini Huracán, které se projížděly po západě Čech.
U zámku Kynžvart se seřadila téměř padesátka luxusních sportovních aut, unikátních vozů se silnými motory a nízkými podvozky, které sklidily obdiv mnohých návštěvníků lázeňského městečka. Konalo se totiž letos závěrečné setkání akce Advantage Season, s tajemnou trasou a zážitkovou jízdou pro majitele raritních aut.

Start byl v sobotu v Praze, řidiči si zkusili na uzavřené trati sprint i slalom a v neděli dopoledne dorazili k zámku Kynžvart. Jejich cesta pak pokračovala do pivovaru v Plzni.

Na video z této akce se můžete podívat zde:
Podobných setkání se koná v republice hned několik, ovšem Advantage Season jen zpravidla dvakrát, zahajovací na jaře a podzimní závěrečné.

„Na jaře jsme měli celkem 63 posádek, nyní je zde posádek 47 rozdělených do osmi týmů. Nejde o závod. Na určitých místech se plní soutěžní úkoly, například jsme byli na letišti, kde řidiči s vozy soutěžili ve slalomu nebo sprintu. Večer je pak vyhodnocení a rozdílení symbolických cen,“ řekl Deníku za organizátory fotograf Filip Vido s tím, že řidiči a majitelé supersportů jsou na akci i z Karlovarského a Plzeňského kraje. Prozradil, že v jednom zeleném Porsche přijela jako řidička i paní Ivana Gottová.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů