Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Subaru Levorg je na českém trhu. S jediným motorem a bohatou základní výbavou

Naše téma
Redakce | 12.10.2015
dalších 11 fotek
Subaru Levorg. | foto: Subaru
České zastoupení automobilky Subaru začalo prodávat nové kombi jménem Levorg. K dispozici je s jediným motorem a pouze s bezestupňovou převodovkou Lineartronic (CVT).
Subaru Levorg je 4690 milimetrů dlouhé kombi se zavazadlovým prostorem o objemu 522 až 1446 (po sklopení zadních opěradel) litrů. Na českém trhu jde zatím pořídit jen s přeplňovanou benzínovou šestnáctistovkou o výkonu 170 koní (125 kW) a s točivým momentem až 250 Nm. Zajímavostí je absence manuální převodovky, Subaru nabízí jen variátor CVT.

Samozřejmostí je pohon všech kol.

Subaru Levorg.


K dispozici jsou tři stupně výbavy. Už základní Trend je poměrně bohatý, obsahuje například LED přední světlomety, sedmnáctipalcová litá kola, světelný a dešťový senzor, kůží čalouněný volant, vyhřívaná přední sedadla, centrální zamykání s dálkovým ovládáním a bezklíčkovým přístupem a startováním, automatickou dvouzónovou klimatizace s výdechy pro cestující vzadu, multimediální systém s 6,2" barevným displejem či parkovací kameru.

Cena takto vybaveného vozu činí 759 000 korun.

Subaru Levorg.


Prostřední stupeň Comfort (za 809 000 Kč) přidává třeba osmnáctipalcová kola z lehké slitiny, elektricky ovládáné střešní okno, sportovní přední sedadla s modrým obšitím nebo větší brzdy.

Vrcholné provedení Sport (889 000 Kč) pak zahrnuje navíc kožené potahy sportovních sedadel s modrým obšitím, elektricky ovládané nastavení sedadla řidiče v osmi směrech či palubní systém se 7palcovým barevným displejem a navigací.

Jediným příplatkovým prvkem je lak, kromě základní červené se za každý připlácí 12 tisíc korun.

Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů