Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Společnost Apple uvažovala o vývoji vlastního auta

Naše téma
Redakce | 09.08.2012
Tak by mohlo vypadat budoucí iCar. | foto: AutoGuide.com
USA – Známý výrobce mobilních iPhonů, tabletů iPad či přehrávačů iPod se chtěl jednu dobu zaměřit i na vývoj svého automobilu.
Tato myšlenka se v jistém smyslu stala dokonce znovu aktuální. Média nedávno informovala o tom, že čínský Apple hledá do svého týmu automobilového inženýra, a ihned se začalo spekulovat, nač jej firma vyvíjející hardware a software bude potřebovat.

Je sice pravda, že Apple se ještě předtím, než prorazilo se svými chytrými telefony, plánovalo zaměřit také na vývoj vlastního automobilu, teď už však pravděpodobně půjde o něco trochu jiného.

Vzhledem k obrovské poptávce na propojení mobilních technologií s automobily se dá předpokládat, že automobilový inženýr by měl pracovat právě na integraci těchto systémů do vozů nejrůznějších značek a modelů.

Žádného iCar, které by za nás samo řídilo a do toho ještě zvládlo psát textové zprávy, se tedy nejspíš v blízké budoucnosti nedočkáme, je ale možné, že Apple se zaslouží o to, abychom neměli tolik problémů při telefonování za volantem.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů