Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda rozšiřuje pronájem aut o Superb a novou Fabii

Naše téma
Redakce | 04.12.2014
Škoda Fabia. | foto: Škoda Auto
Mladá Boleslav - Automobilka Škoda Auto začala v červnu jako první v Česku nabízet soukromým zákazníkům pronájem aut na bázi operativního leasingu. Nyní nabídku programu rozšiřuje o další modely - včetně nové Fabie.
Podle Luboše Vlčka, šéfa prodejní organizace Škoda Auto Česká republika, po operativním leasingu sáhlo už 1600 zákazníků. Objemu plánovaného původně na sedm měsíců se tak podařilo dosáhnout již během tří měsíců od spuštění nabídky. Největší oblibě se těší Rapid Spaceback s motorem 1,2 TSI (86 koní) a s dražším tarifem Komplet.

Škodovácký operativní leasing totiž funguje ve dvou verzích: jako paket Start a jako paket Komplet.

S tarifem Start zahrnuje nabídka povinné pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem, havarijní pojištění se spoluúčastí ve výši volitelně 1 % nebo 5 % a s připojištěním obvodových skel. V případě nehody má zákazník navíc nárok na náhradní vůz a může využít i možnosti pojištění právní ochrany. Komplexní tarif Komplet obsahuje všechny předepsané servisní úkony a údržbu po celou dobu trvání nájmu vozu, včetně sady zimních pneumatik, kompletních služeb pneuservisu, výměny stírátek stěračů, kapaliny do ostřikovačů či výměny žárovek.

Novou Škodu Fabia si mohou zájemci "půjčit" za 4699 Kč měsíčně po dobu dvou let. Nabídka zahrnuje hatchback s litrovým tříválcem o výkonu 60 koní a výbavou Active. Kombík se silnější verzí stejné pohonné jednotky (75 koní) vyjde nejméně na 5199 korun měsíčně.

Novinkou je také zařazení Superbu, který je k dispozici s naftovým motorem 2,0 TDI (140 k) a možností volby karoserie (liftback nebo kombi) od 13 499 Kč měsíčně. Škoda rozšířila také nabídku dalších vozů: o Octavii a Octavii Combi s motorem 1,6 TDI (105 k) a pohonem 4x4, Octavii 1,2 TSI (105 k) v obou karosářských verzích s automatickou dvouspojkovou převodovkou DSG či o Yetiho 2,0 TDI (110 k) s pohonem všech kol.

Kompletní nabídku a ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů