Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Škoda Kodiaq má kompletní český ceník. Vrcholná verze se vejde pod milion

Naše téma
Redakce | 05.10.2016
dalších 26 fotek
Škoda Kodiaq. | foto: Škoda Auto
Základní cenu prvního velkého SUV české automobilky Škoda Auto už známe několik dnů, kompletní český ceník ale firma odhaluje až nyní. Zatímco nejlevnější provedení stojí 677 900 Kč, nejdražší verze vyjde bez příplatků na 950 900 korun.
Za základní cenu zákazník získá Kodiaq s motorem 1.4 TSI o výkonu 150 koní (110 kW) s pohonem všech kol a manuální převodovkou, případně auto se stejnou čtrnáctistovkou, ale s hnanou přední nápravou a šestistupňovou automatickou převodovkou DSG.

Základní výbava Active zahrnuje například sedm airbagů, automatickou dvouzónovou klimatizaci, 17palcová kola z lehkých slitin, infotainment s 6,5" dotykovým displejem, bluetooth a osmi reproduktory, elektrickou parkovací brzdu s asistentem rozjezdu do kopce, elektrické ovládání oken vpředu i vzadu, multifunkční volant, LED denní svícení a LED zadní svítilny nebo střešní nosiče.

Modely s automatickou převodovkou DSG obsahují automaticky možnost řazení převodů pádly pod volantem. Na přání je možné objednat cenově zvýhodněný paket Active Plus (25 000 Kč) obsahující zadní parkovací senzory, tempomat a přední mlhové světlomety.

Škoda Kodiaq.


Třetí řada sedadel stojí 21 500 korun, u vyšších výbavových stupňů Ambition a Style si za ni škodovka žádá 18 tisíc.

Stupeň Ambition přidává například multimediální systém Bolero s osmipalcovým displejem, bezklíčové startování, tempomat s omezovačem rychlosti, dvě schránky před spolujezdcem, ochranu hran dveří před poškozením, mlhovky, parkovací senzory, vyjímatelnou LED svítilnu v zavazadlovém prostoru nebo třeba praktické doplňky do zavazadelníku. Ve výplních dveří řidiče a spolujezdce našly místo deštníky.

Ceny vozů ve výbavě Ambition startují na 730 900 Kč.

Vrcholné provedení Style pak stojí nejméně 795 900 Kč. Výbava zahrnuje mimo jiné osmnáctipalcová kola, LED světlomety, vyhřívaná přední i zadní sedadla, prémiový audiosystém, elektricky polohovatelné sedadlo řidiče, bezklíčový přístup či zadní parkovací kameru.

Škoda Kodiaq.


Škoda pochopitelně nabízí také řadu příplatkových prvků a cenově výhodných paketů. Kodiaq díky tomu lze vybavit například adaptivním podvozkem (25 000 Kč), 19palcovými koly (19 500 Kč; 11 000 Kč pro výbavu Style), elektricky ovládaným sklopným tažným zařízením (14 500 Kč) nebo různými druhy čalounění - včetně koženého. Za metalický lak se připlácí 16 900 Kč.

Kompletní ceník najdete zde.

Škoda Kodiaq: ceny na českém trhu

Ceník Škody Kodiaq.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů