Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Řidičku překvapil výmol. Její fiesta na něm přišla o zadní nápravu

Naše téma
Daniel Fuglevič | 17.05.2018
Po střetu s výmolem skončilo auto uprostřed silnice. | foto: Daisy Boxall
Už jste někdy najeli do výmolu na silnici tak nešťastně, že jste si utrhli celou nápravu? Asi ne. Jenže přesně tohle se stalo jedné řidičce z Velké Británie. Nutno ale podotknout, že zde hrál určitě vekou roli také stav podvozku jejího fordu.
Podle fotek se přitom nejednalo o nijak extra velkou díru na silnici. Když však Daisy Boxall projížděla městečkem Bognor směrem ke svým přátelům, výmol, do něhož nejela, byl asi příliš silným soupeřem pro starou nápravu jejího zhruba desetiletého Fordu Fiesta.

Ke svým známým tedy samozřejmě nedojela, jelikož si v díře zcela utrhla zadní nápravu ze svého uložení, roztočila se do smyku a zůstala stát uprostřed silnice. Jak řekla Boxall rádiové stanici Spirit FM, před zatáčkou dokonce zpomalila. Nedá se tedy říct, že by do díry „vletěla“ nepřiměřenou rychlostí.

„Nejdřív jsem si myslela, že oprava auta bude vážně drahá. Ale pak mi došlo, že s takto velkým poškozením bude auto nejspíš na odpis,“ dodala. Postarší Fiesta se tedy nejspíš opravy nedočká a poputuje do šrotu.

Je velmi pravděpodobné, že technický stav podvozku Fiesty nebyl v době nehody zrovna ideální. Majitelka tedy může být vlastně ráda, že k podobně násilnému poškození nedošlo třeba při rychlé jízdě na dálnici.

Pozitivní zprávou nakonec je, že město se velmi rychle po nehodě rozhodlo výmol na silnici opravit. Cestáři prý dojeli na místo asi 90 minut po incidentu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů