Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Pech. Řidič naboural drahý McLaren P1 krátce poté, co ho ukázal zájemci o koupi

Naše téma
Daniel Fuglevič | 23.03.2018
McLaren P1. | foto: twitter.com
Nabourat několikamilionový McLaren zrovna ve chvíli, kdy se ho snažíte prodat, to vám náladu určitě nezlepší. Přesně tohle se ale stalo majiteli hypersportu P1 jen moment poté, co vůz ukázal novému potencionálnímu kupci.
Zlatavý McLaren P1 na fotkách patří jistému Manuelovi K., který měl v plánu automobil prodat novému zájemci v německém Essenu. Dokonce se nabídnul, že za ním ve voze dorazí a nedávný vrchol techniky McLarenu mu osobně předvede.

Cesta do Essenu proběhla bez problémů, prohlídka vozu zájemcem taky, nicméně cestu současného majitele zpátky domů (bohužel nevíme kam přesně) překazilo velice rychle deštivé počasí a zbloudilý Volkswagen Golf.

Když chtěl totiž majitel po ukázce vozu Essen opustit, ani ne po kilometru jízdy se mu podle všeho do protisměru připletl Golf. Volkswagenu se chtěl majitel P1 kvapně vyhnout, ale nad svým McLarenem s takřka tisícovkou koní ztratil v prudkém dešti kontrolu a havaroval.

Posádkám obou vozů se naštěstí nic vážnější nestalo, na rozdíl tedy od Golfu a hlavně drahého McLarenu, jehož příď byla silně poničena.

Podle specialistů z McLarenu půjde nabouraná karbonová příď vozu opravit, ale o nic levného či rychlého samozřejmě nepůjde. Namísto prodeje a shrábnutí peněz za svůj hypersport tak bude muset současný majitel ještě nějaké peníze do vozu „zainvestovat“. Ale jistě mu v tom „pomůže" i pojišťovna.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů