Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Praktické Ferrari? Nizozemská firma láká na luxusní kombi. Staví je na zakázku

Naše téma
Jan Markovič | 12.06.2019
dalších 6 fotek
Vandenbrink Ferrari 612 Scaglietti Shooting Brake | foto: Vandenbrink
Ferrari 612 Scaglietti ještě nikdy nebylo tak praktické. Nizozemci vyrobili první exemplář.
Vandenbrink Ferrari 612 Scaglietti Shooting Brake je nový model nizozemské firmy, která se specializuje na úpravu karoserií. Inspirací zřejmě byly modely FF a GTC4Lusso, které už jistou dávku praktičnosti do světa aut s koněm na kapotě přináší. Upravené Scaglietti je ale ještě luxusnější kombík.

Auto na první pohled působí zvláštně. Přece jen to vypadá, že zadní část karoserie byla na tu původní poněkud naroubovaná. Jenže například při pohled shora, který objevíte mezi fotografiemi ukrytými v galerii, vyniknou dvě nápadná střešní okna. Ta dělají svezení na zadních sedadlech opravdu méně klaustrofobické.

Firma nezveřejnila, kolik model stojí. Zájemce ale může dorazit k přestavbě s vlastním vozem, nebo si jej dokoupit. Cena ale i tak bude astronomická, protože jde veskrze jen o ruční práci. Výrobní doba jednoho kusu se odhaduje na několik měsíců.

I proto zatím vznikl pouze jediný exemplář modelu Vandenbrink Ferrari 612 Scaglietti Shooting Brake. Firma se ale nechala slyšet, že mileráda postaví na zakázku další. Budoucí majitel si může specifikovat vše od barvy, přes polstrování až po specifickou výbavu. Vandenbrink dokonce umí udělat vozy vybavené pro milovníky koní nebo sokolnictví. Tady už je jasné, na jakou klinetelu Nizozemci míří.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů