Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Policie v USA "dopadla" mimozemšťana. Seděl v příliš rychle jedoucím Mustangu

Naše téma
Daniel Fuglevič | 28.06.2017
Takový spolujezdec se opravdu nevidí každý den. | foto: facebook.com/Alpharetta Department of Public Safety
Policisté se občas musí potýkat s opravdu podivnými případy, kdy řidiči porušují dopravní předpisy. U amerického městečka Roswell třeba policista nedávno zastavil rychle jedoucí Mustang, který se pohyboval ve špatném pruhu a navíc měl na místě spolujezdce mimozemšťana.
O slavném městečku Roswell v Novém Mexiku je samozřejmě známo, že tam během 40. let údajně havaroval létající talíř, nedávná bizarní událost se však odehrála u jiného Roswellu, přesněji u toho ve státě Georgia.

Když tamní policejní strážník zastavil rychle jedoucí Ford Mustang, nemohl být v žádném případě připraven na tohle blízké setkání třetího druhu. Řidič totiž vezl na místě spolujezdce figurínu mimozemšťana v životní velikosti.

Řidič, který byl zastaven kvůli jízdě rychlostí 135 km/h, se rozhodl nevysvětlit, proč veze zrovna umělého mimozemšťana. Policie se ale domnívá, že chtěl tímto způsobem zřejmě ospravedlnit jízdu v takzvaném HOV pruhu, který je určený pro jízdu ve špičce a pro vozy s více cestujícími.

Policista řidiče nakonec pustil s pouhým varováním, ale ještě předtím si samozřejmě stihl tuto situaci vyfotit. Za neoprávněnou jízdu v HOV pruhu mohou tamní řidiči dostat pokutu až 75 dolarů, tedy v přepočtu přibližně 1800 korun.

Možná k pouhému varování od policisty dopomohla i skutečnost, že byl řidičův šedý spolujezdec velmi zodpovědný. Mimozemšťan byl totiž připoután.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů