Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Peugeot i Citroën spustily operativní leasing pro domácnosti

Naše téma
ČTK | 14.01.2015
Peugeot 308. | foto: Peugeot
Praha - Zastoupení sesterských automobilek Peugeot a Citroën v České republice spustila během ledna operativní leasing nových vozů pro soukromé osoby. Pronájem vozu na tři roky začíná na 4599 Kč měsíčně u Peugeotu a o 200 Kč výše u Citroënu, k dispozici je i dvouletý pronájem.
Vlnu nabídek pronájmu nových aut odstartovala loni Škoda Auto svým produktem Bez starostí. Postupně podobnou službu nabídl například Volkswagen, Opel, Seat nebo Hyundai. Již dříve nabízelo toto financování například BMW nebo Mercedes. Produkt podobný operativnímu leasingu, který ale počítá se zaplacením počáteční akontace, nabídne i Toyota.

Zájemce o automobil v rámci operativního leasingu neplatí žádnou akontaci, pouze měsíční splátky. Po uplynutí sjednané doby vůz vrátí prodejci, nebo jej může za zbytkovou cenu odkoupit.

Peugeot v rámci nabídky spolupracuje s ALD Automotive. "Formou operativního leasingu pro soukromé osoby lze financovat jakýkoli nový osobní vůz značky Peugeot po dobu 24 nebo 36 měsíců s maximálním nájezdem 40 000 nebo 60 000 km, přičemž 15 vybraných verzí je výrazným způsobem zvýhodněno," uvedla mluvčí Peugeotu Radka Matthey. Zvýhodněné verze zahrnují modely 208, 2008, 308, 308 SW, 301, 3008, 5008 a Partner Tepee.

Podobně postupuje i Citroën. Podle mluvčí Lenky Martinové měsíční splátka v rámci programu Relax obsahuje finanční splátku leasingu, havarijní a zákonné pojištění v plném rozsahu a v případě rozšířené varianty navíc i sadu zimních pneumatik, servis, dálniční známku po celou dobu pronájmu v rámci ČR, poplatky za rádio a silniční daň. Splátky jsou fixované po celou dobu leasingu v rámci uzavřené smlouvy.

Nabídku Citroënu najdete zde.

Ceníky Peugeotu si můžete prohlédnout tady.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů