Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Outlander PHEV Concept-S: Mitsubishi ukázalo vyfešákované hybridní SUV

Naše téma
Redakce | 29.09.2014
dalších 10 fotek
Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S. | foto: Mitsubishi
Paříž/Praha /FOTOGALERIE/ - Před dvěma lety měl na autosalonu v Paříži premiéru plug-in hybridní Outlander, letos na stejném místě Mitsubishi veřejnosti představí jeho "sportovněji" laděného sourozence: Outlander PHEV Concept-S. Tato studie ukazuje podobu speciální verze sériově vyráběného modelu.
"Sportovnější" Outlander dostal perleťový lak s názvem Platinum White Glass Flake a především dravější rysy. Zaujme výrazná maska chladiče a poměrně úzké světlomety vytažené nahoru do boků. Logo se třemi diamanty bylo oboustranně orámováno výrazným chromovým dekorem, čímž vznikl prostorový efekt naznačující pohyb. I v zadních partiích vozu našly uplatnění podobné chromové dekory.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S.


Uvnitř najdeme luxusně vyhlížející kabinu s hodnotnými materiály. Černý dekor má texturu dřeva se stříbrnými akcenty, sedadla jsou zase čalouněna měkkou kůží s ručním obšitím. Kolem sedadel se ještě táhne stříbrné dekorativní lemování.

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S.


Pohonné ústrojí je stejné jako v případě běžného hybridního Outlanderu (jeho test si můžete přečíst zde). Vůz tedy využívá soustavu o maximálním výkonu 203 koní kombinující spalovací agregát a dva elektromotory nad každou nápravou, díky nimž se chlubí stálým pohonem všech kol.

Autosalon v Paříži začíná 2. října.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů