Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nová Kia cee´d SW přichází na český trh

Naše téma
Redakce | 08.09.2012
dalších 5 fotek
Kia cee´d SW | foto: Kia
Praha /FOTOGALERIE/ - Druhá generace bude k dispozici také ve verzi kombi. Netají se ambicemi navázat na úspěchy generace první.
Nová Kia cee´d debutovala letos v březnu na autosalonu v Ženevě. Nyní dorazí do českých showroomů také očekávaná prodloužená verze – nový cee´d SW, který prodeje ještě dále posílí.

„Nový cee´d SW přichází právě na český trh a má ambice navázat na fenomenální úspěchy první generace", komentuje Vít Pěkný, generální ředitel KIA MOTORS CZECH.

„Věřím, že oblíbený bestseller svého předchůdce dokonce překoná. Nenajdete na něm totiž žádnou slabinu. Jedná se o designově atraktivní, prostorný a bezpečný vůz s kvalitním, komfortním interiérem a kultivovaným jízdním projevem. Je zkrátkabez kompromisů - ideální kombinace užitné hodnoty a elegance za více než příznivou cenu od 299 980 Kč. To vše s tovární zárukou Kia na 7 let/150 000 km, která je navíc plně přenositelná na další majitele", dodává Vít Pěkný.

Nová Kia cee´d potvrzuje, že dobře si vede i na poli bezpečnosti. Z nedávných bezpečnostních zkoušek Euro NCAP si nový cee´d odvezl nejvyšší pětihvězdičkové hodnocení za mimořádnou ochranu všech cestujících a stal se tak jedním z nejbezpečnějších vozidel ve své třídě.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů