Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nissan Pulsar má české ceny. Stojí nejméně 330 tisíc korun

Naše téma
Redakce | 12.09.2014
další 3 fotky
Nissan Pulsar. | foto: Nissan
Praha /FOTOGALERIE/ - Nissan Pulsar, nováček mezi pětidveřovými hatchbacky nižší střední třídy, už má české ceny. Rival Volkswagenu Golf, Fordu Focus nebo Renaultu Mégane stojí nejméně 329 900 Kč.
Zdůrazňovanou předností nového Nissanu je prostorný interiér. Díky nejdelšímu rozvoru ve své třídě (2700 mm) Pulsar nabízí na zadních sedadlech prostor až 692 milimetrů pro nohy, čímž překonává i průměr vozů střední třídy. Na délku přitom auto měří jen 4,4 metru.

Kromě prostornosti výrobce vyzdvihuje také multimediální a bezpečnostní výbavu. Pod označením Safety Shield najdeme například nouzové brzdění s detekcí překážek před vozidlem, rozpoznání pohybujících se objektů nebo upozornění na vybočení z jízdního pruhu. Hodit se může i panoramatický parkovací kamerový systém.

Nissan Pulsar.



Pulsar je k dispozici se dvěma motory přeplňovanými turbodmychadlem: zážehovou jednotkou 1.2 DIG-T o výkonu 115 koní a turbodieselem 1.5 dCi s výkonem 110 koňských sil.

Nabízen je ve třech výbavových stupních. Základní Visia standardně obsahuje například šest airbagů, elektricky nastavitelná zpětná zrcátka, elektricky ovládaná okna, palubní počítač s pětipalcovým barevným displejem, tempomat, manuální klimatizaci či autorádio s CD a MP3 přehrávačem a se vstupem USB. Pokud se rozhodnete vůz koupit s pomocí financování Nissan Finance, dostanete se s cenou za základní Pulsar s benzinovou dvanáctistovkou na 299 900 Kč.

Nissan Pulsar.



Vyšší stupeň Acenta přidává třeba mlhovky, dvouzónovou automatickou klimatizaci, volant a hlavici řadicí páky potažené kůží nebo vyhřívaná přední sedadla. K této výbavě si navíc můžete pořídit některé příplatkové pakety, například NissanConnect za 23 tisíc obsahuje integrovaný navigační systém, sedmipalcový displej, USB, MP3, možnost připojení iPodu a zadní parkovací kameru.

Vrcholná Tekna je doslova "nacpaná" výbavou a jediným příplatkovým prvkem jsou kožené sedačky.

Nissan Pulsar.



Nissan Pulsar lze pořídit v devíti barvách exteriéru, za metalízu se platí 14 000 Kč, za pastelovou bílou 7 tisíc.

Kompletní ceník najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů