Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kříženec skútru, čtyřkolky a Juke. Tohle monstrum veze Nissan do Tokia

Naše téma
Jiří Švamberk | 30.12.2018
Nissan Juke Personalization Adventure Concept | foto: Nissan
Mezi další speciality připravené japonskou automobilkou pro blížící se výstavu lze počítat modely navržené tenistkou a sportovní elektromobily.
Dalo se čekat, že se ani Nissan nemůže nenechat zahanbit a na nadcházející automobilovou výstavu do Tokia přiveze několik jedinečných kreací. Tokyo Auto Show je výstava, kterou si většina lidí plete s podzimním tokijským autosalonem, ovšem lednová výstava se více podobá americké show SEMA, kde se spíše než sériové vozy představují koncepty a nejrůznější upravené verze již existujících modelů.

Nissan v Tokiu nepředstaví pouze tolik očekávanou domácí ultimativní verzi GT-R, kterou připravil ve spolupráci s tenisovou hráčkou Naomi Osakovou, ale také mimořádně divoké provedení oblíbeného Nissanu Juke. Netradičně pojatý automobil nese označení Juke Personalization Adventure Concept a má podobu sněžného vozidla.

No, netradičně pojatý, Nissan takový stroj nepředstavuje poprvé. Ve skutečnosti v minulosti ukázal již dvě podobně koncipované automobily. Na začátku roku 2015 to byl sněžný Juke v úpravě od Nissmo a v únoru tohoto roku roadster na základech Nissanu 370Z.

Nissan X-Trail by Naomi Osaka


Nový sněžný Juke je ale daleko bláznivější, než předchozí Nissmo. Zatímco předchozí kreace byla v podstatě sériová verze, nové pojetí hraje více na tuningovou strunu. Stačí se podívat na vytažené blatníky a střešní nosič, na kterém by mohly přistávat helikoptéry.

Kromě japonského GT-R a bláznového Juku se v lednu v Tokiu představí také speciální X-Trail, na němž se rovněž podílela úspěšná tenistka Osaková. A aby toho náhodou nebylo málo, Nissan si připravil monopost Formule E, Leaf Nismo RC a další libůstky.

Tohle vypadá na zajímavou podívanou pro všechny, kteří fandí Nissanu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů