Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nissan chystá soupeře pro VW Golf. Nový Pulsar se ukáže už za několik dní

Naše téma
Redakce | 17.05.2014
Nissan Pulsar. | foto: Nissan
Praha - Japonská automobilka se vrací do souboje mezi hatchbacky nižší střední třídy, kterým dlouhodobě vládne dvojice Volkswagen Golf a Ford Focus. Nový model jménem Pulsar Nissan odhalí už 20. května.
Do té doby si musíme vystačit s jedinou fotografií, na níž je vidět vlastně jen přední část vozu. Ta podle očekávání navazuje na současný designový směr značky a podobá se tak třeba přídi nové generace Qashqaie.

Nissan Pulsar.


Nissan je zatím skoupý také na informace. Máme prý očekávat prostorný pětidveřový hatchback, navržený tak, aby plnil specifické nároky evropských zákazníků. Vyrábět se bude ve španělském závodě společnosti Nissan v Barceloně a v prodeji se objeví na podzim roku 2014.

Dá se předpokládat, že paleta motorizací bude odpovídat nabídce z Qashqaie. Očekávat tak můžeme dvojici benzinových jednotek: 1.2 DIG-T s výkonem 115 koní a 1.6 DIG-T produkující 150 koňských sil. Naftu polykají motory 1.5 dCi (110 koní) a 1.6 dCi (130 k). Podle starších zpráv však můžeme očekávat i "zelenou" verzi zaměřenou na co nejúspornější a nejekologičtější provoz. A také sportovně orientovanou variantu Pulsar Nismo.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů