Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Tohle neprůstřelné terénní monstrum má motor z Hellcatu

Naše téma
Jiří Švamberk | 12.07.2018
dalších 10 fotek
Vypadá hodně drsně. | foto: Rezvani Motors
Kalifornská společnost Rezvani Motors představila další ze svých terénně zaměřených automobilů.
Automobilka Rezvani Motors sice na trhu nepůsobí dlouho, ale už se stihla zapsat do povědomí všech, kteří fandí přestavbám Arielu Atom. Loni se Ferris Rezvani a Kam Hosn poprvé pustili do stavby terénního vozu, a už za rok se vytasili s armádně střiženým provedením.

Novinka ohromuje vzhledem i technikou. Armádní verze SUV modelu Rezvani Tank, stojící na základech generace JK Jeepu Wrangler Unlimited, může být volitelně vybavena brutálním 707koňovým motorem V8 z Hellcatu. Kromě toho má standardně neprůstřelná skla balistické odolnosti B7, termo noční vidění, vyztuženou přepážku mezi motorem a kabinou, zesílený podvozek, nebo třeba plynové masky pro všechny členy posádky.

Standardní provedení pohání motor 6,4 V8, který disponuje i tak slušnými 500 koňmi, ale za příplatek lze Tank Military Edition vybavit výše zmiňovaným kompresorem přeplňovaným 6,2 V8 z Hellcatu. Cena příplatku za výkonnější motor není veřejně dostupná.

Uvnitř je Tank luxusně vybaven. Kožené sedačky s prošíváním, klimatizace, nejmodernější infotainment - to vše je součástí standardní výbavy. Rezvani Tank Militry Edition se základním motorem stojí necelých 300 tisíc dolarů, běžný model Tank s 285koňovým vidlicovým šestiválcem stojí polovinu.

První vyrobený kus, který vidíte v galerii, je už prodaný. Majitelem je zpěvák Chris Brown.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů