Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nemáte na Bugatti Veyron? Kupte si jen jeho interiér, levný ale není

Naše téma
Jan Markovič | 05.12.2018
dalších 6 fotek
Interiér Bugatti Veyron je na prodej | foto: Braman Motors
Na téměř 3,5 milionu korun vyjde téměř kompletní interiér Bugatti Veyron z roku 2008. Je netknutý a může udělat radost bohatému člověku nejen v autě, ale třeba i v jeho obýváku.
Bugatti Veyron patřilo ve své době k nejdražším novým autům na světě. Levné není ani po letech, pokud chcete koupit ojetý kousek, připravte si něco mezi 40 až 50 miliony korun. Logicky se tak nedostane na mnoho fanoušků značky, kteří jsou třeba jen milionáři a nikoliv miliardáři. Teď by ale mohli mít alespoň částečnou radost.

Na prodej je totiž interiér Bugatti Veyron. Přes aukční portál eBay ho nabízí dovozce z Floridy. Díly pochází z Veyronu ročníku 2008 a z vozu byly vyňaty proto, že si zákazník nechal vyrobit novou kabinu a původní nepotřeboval. Na sedadlech tak nikdy nikdo neseděl a palubní desky se nikdy nikdo nedotýkal. Vše je jako nové.

Prodávaná kabina obsahuje palubní desku, dvě sedadla, bezpečnostní pásy, vnitřní výplně dveří, hlavici řadicí páky, ovladače klimatizace, volant, centrální konzolu, schránku před spolujezdcem a další díly, ne všechny jsou zachyceny na přiložených fotografiích. Interiér pasuje na všechny modely Bugatti Veyron od roku 2006 do roku 2015 a to včetně pozdějších vylepšených variant Grand Sport a Grand Sport Vitesse.

Prodejce se chlubí, že kabina byla uložena v chráněném klimatizovaném prostoru. Může tak posloužit jako náhrada za použitý interiér u starého vozu nebo pro úplné nadšence jako výbavička do chlapského obýváku. Nejde ale o levnou záležitost. Prodejce žádá v přepočtu téměř 3,5 milionu korun.

Kabinu si můžete prohlédnout na detailních fotografiích v galerii.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů