Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kuriózní nehoda na dálnici D1 u Humpolce: kamion se srazil s gaučem

Naše téma
František Vondrák, Daniela Martinovská | 09.11.2023
Gauč vypadl na 88. kilometru dálnice D1 u Humpolce na Vysočině. | foto: Policie ČR
Při jízdě po dálnici D1 lze zažít mnoho situací. Srážka s gaučem, která se nedávno stala před sedmou hodinou večer na Vysočině, naštěstí patří k těm úsměvným. Jak informoval Pelhřimovský deník s pohovkou spadlou z vozíku se u Humpolce srazil kamion. 
Kuriózní nehodu oznámil policistům z Vysočiny řidič nákladního volva s návěsem. „Uvedl, že mu gauč spadl přímo před tahač a on na situaci nedokázal zareagovat. Přední částí tahače narazil do sedací soupravy, která ležela na dálnici uprostřed pravého jízdního pruhu,“ popsala policejní mluvčí Dana Čírtková s tím, že se při nehodě nikdo nezranil.

Ani po majiteli gauče nemuseli policisté dlouho pátrat. Přihlásil se sám. Osmapadesátiletý muž stojící na parkovišti u dálnice oznámil na policejní linku, že postrádá sedací soupravu, kterou měl naloženou na přívěsném vozíku. „Při jízdě gauč z přívěsného vozíku spadl, protože nebyl řádně upevněný,“ sdělila mluvčí.

Pracovníci Správy a údržby dálnic za pomocí policistů sedací soupravu naložili a převezli o kilometr dál, kde si ji převzal majitel. Policisté mu na místě dali pokutu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů