Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nechcete legendární Jettu z Rychle a zběsile? Je opět na prodej

Naše téma
Radek Pecák | 08.12.2018
dalších 6 fotek
Volkswagen Jetta z filmu Fast&Furios | foto: Luxury Auto Collection
Po třech letech pobytu na neznámém místě se Volkswagen Jetta, který účinkoval v prvním díle filmové série Fast&Furios opět objevuje v aukci.
Už na 99 tisíc dolarů se dostala suma, kterou požaduje aukční společnost Luxury Auto Collection za filmové auto, které si určitě mnozí z nás pamatují z účinkování v prvním dílu filmu Fast&Furios. V Česku se tyto filmy promítají s názvem Rychle a Zběsile. Dosud jich vzniklo 8 epizod.

Volkswagen Jetta účinkoval hned v prvním díle a velká část fanoušků ho určitě má ještě dobře v paměti. Přitom to rozhodně není to nejpůsobivější auto z těch, které se v "jedničce" a pak v dalších pokračování objevily.

Auto podle technické specifikace aukční síně pohánání dvoulitrový čtyřválec spolupracující se čtyřstupňovou automatickou převodovkou. Interiér je ovšem působivý. V autě dominuje volant Sparco a sportovní sedačky stejné značky. Do výbavy náleží i historický "autotelefon"

V kufru se pak nachází schránka pro láhev se zásobou oxidu dusného, neboli rajského plynu. A pochopitelně velká sestava audiosoustavy značky Alpine.

V popisu vozu se udává dosavadní nájezd 21 300 mil. Uvidíme, zda se auto za stanovenou cenu nakonec prodá, přechozí majitel ho totiž získal podstatně levněji - za 42 000 dolarů.

Auto i jeho interiér si můžete důkladně prohlédnout ve fotogalerii:
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů