Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Nadšenci vytvořili hudební skladbu ze zvuků aut. Jak se vám líbí?

Naše téma
Jan Zajíc | 06.12.2017
Skladba vznikla jen ze zvuků aut. | foto: Slashlife Production
Na autech zbožňujeme spoustu věcí. Nejen to, že se třeba skvěle řídí nebo že dokážou upalovat absurdním tempem. Zbožňujeme i "věci okolo", oceníme povedený design, hezký interiér nebo když auto vydává charakterní zvuk. Jistí nadšenci se přitom právě na zvuky vydávané automobily zaměřili a složili z nich hudební skladbu.
Tým ze společnosti Slashlife Production si vzal na pomoc Ferrari F12 N-Largo, Ferrari 430 Scuderia a Bentley Continental GT Speed a nahrál celou řadu různých zvuků, které tyto vozy vydávají. Tedy nejen řev motoru, ale třeba i hluky, které způsobuje otevírání či zavírání přihrádky před spolujezdcem, použití ruční brzdy, zavření dveří nebo třeba ventilace.

A právě ze zachycených zvuků pak tito nadšenci vytvořili zvláštní skladbu. Jestli se vám jejich výtvor líbí, můžete posoudit zde. Ale nechybí ani video ze zákulisí a ochutnávka:

Tato akce nám trochu připomněla starší pokus Jamese Maye o vytvoření znělky motoristického pořadu Top Gear pomocí zvuků z výfuků aut. Jestli už si nepamatujete, jak to dopadlo, podívejte se na toto video. Výsledek najdete na jeho konci.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů