Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Muž našel zapomenutou sbírku aut. Jsou mezi nimi i vzácné sporťáky

Naše téma
Redakce | 04.10.2016
Vince Hernandez tvrdí, že našel opuštěnou sbírku nejen sportovních aut. | foto: Vince Hernandez
Snad každý zapálený nadšenec do aut od mala sní o tom, že někdy objeví opuštěnou stodolu a v ní nějaký poklad na čtyřech kolech. Jistý Vince Hernandez zřejmě měl to štěstí a sen si splnil. Tvrdí totiž, že našel opuštěnou sbírku mnoha vzácných aut.
Detaily o nálezu zatím chybí, samotný Hernandez na Instragramu zveřejnil jen několik fotografií zaprášených aut a pouze stručné informace. Tvrdí však, že objevil sbírku v hodnotě milionů dolarů, která zahrnuje například tři Lamborghini Countach, Ferrari 400, Ford Mustang Shelby GT 500, Lamborghini Espada, Buick GSX nebo kabriolet Porsche 911. Tedy poměrně exkluzivní kousky.

Většina z vozů má přitom na tachometru velmi nízký počet najetých mil.

Kupříkladu zmíněné Porsche 911 s plátěnou střechou pochází z roku 1989 a od té doby najelo pouze 41 mil, tedy necelých 66 kilometrů. I tato skutečnost nasvědčuje domněnce, že sbírka vznikala v 80. letech a na jejich konci byla z nějakého důvodu zapomenuta.

Tajemstvím zůstává místo nálezu, s největší pravděpodobností se ale kolekce nachází kdesi v Mexiku. Zatím není ani jasné, kolik aut přesně obsahuje. A otazníky se vznášejí i okolo jejího dalšího osudu. Zřejmě však bude postupně rozprodána.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů