Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Muž chtěl ochránit svoje BMW před hurikánem Matthew. Auto zaparkoval v obýváku

Naše téma
Redakce | 10.10.2016
Majitel klasického BMW M3 má svoje auto tak rád, že jej ukryl před hurikánem Matthew k sobě domů. | foto: Jalilsup/Instagram
Řada ostrovů a významná část pobřeží Karibského moře se pomalu vzpamatovává z nedávného řádění hurikánu Matthew, který bohužel bral i životy. Pustošil samozřejmě také majetek, včetně automobilů. Jistý majitel klasického BMW M3 E30 z Floridy si však i bez garáže dokázal svůj milovaný vůz ohlídat.
Muž jménem Randy totiž jednoduše svého šedého bavoráka zaparkoval u sebe doma, přímo vedle pohovky. Naštěstí měl pro to ideální podmínky - vstupní dveře do jeho bytu směřují přímo do ulice, jsou navíc dvoukřídlové, dostatečně široké a nevedou k nim schody.

Majitel klasického BMW M3 má svoje auto tak rád, že jej ukryl před hurikánem Matthew k sobě domů.


Randy si tak díky tomu mohl z obýváku vytvořit dočasnou garáž.

A také si mohl svoje auto užít i netradičním způsobem. Když už nesměl vyrazit na silnici, dopřál si se svou M3 alespoň "společnou" noc a "romantickou" snídani. O tyto chvilky se pak podělil s uživateli sociální sítě Instagram.

Majitel klasického BMW M3 má svoje auto tak rád, že jej ukryl před hurikánem Matthew k sobě domů.


A když se venku to nejhorší přehnalo, vypustil svého milovaného "bavoráka" opět na ulici.

Lásce k BMW M3 E30 se však nelze divit. Tato rychlá verze trojkové řady se vyráběla v letech 1986 až 1992 a dnes má status kultovní legendy. S tím souvisí i neustále rostoucí cena. Kousky v dobrém stavu aktuálně mají hodnotu okolo 1,4 milionu korun, exempláře v dokonalé kondici však mohou stát i dvojnásobek.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů