Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

"Mr. Bean" vlastní auta za desítky milionů, na nákupy ale jezdí ve Škodě Superb

Naše téma
ČTK | 29.10.2013
Škoda Superb. | foto: Škoda Auto
Londýn - Britský herec Rowan Atkinson, známý svou rolí Mr. Beana ve skečích i celovečerních filmech, má sice slabost pro luxusní a závodní auta, na nákupy ale jezdí škodovkou.
Upozornil na to na svém serveru deník Daily Mail.

Rowan Atkinson alias Mr. Bean


List uvádí, že Atkinson vlastní například sportovní vůz McLaren F1 z roku 1997 v odhadované hodnotě tří milionů liber (přes 90 milionů Kč), nebo Aston Martina, Rolls Royce a veterána značky Ford.

V normálním provozu byl ale přistižen, jak nasedá do Škody Superb v hodnotě asi 18 000 liber (přes 542 000 Kč). Daily Mail k tomu připomíná, že přitom Škoda byla kdysi terčem bezpočtu vtipů pro svůj chabý výkon, v posledních letech ale na ostrovech patří k oceňovaným vozům.

Herec, jehož jmění se odhaduje na 71 milionů liber (přes dvě miliardy Kč), svoje ostatní automobilové skvosty zas tak úzkostlivě v garážích neschovává. Velmi rád se po silnicích prohání například právě v McLarenu, s kterým ale počátkem roku dostal smyk a narazil do stromu. Po havárii si vymohl vyplacení pojistky ve výši 910 000 liber (27,4 milionu Kč) na opravu. Šlo tak o nejvyšší účet za opravu v historii Británie.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů