Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Mercedes do Šanghaje přiveze koncept „bejby géčka“

Naše téma
Jiří Švamberk | 03.04.2019
Interiér nového konceptu Mercedes-Benz pro šanghajský autosalon | foto: Mercedes-Benz
Produkční model by se měl zařadit mezi vozy GLA a GLC.
Stejně jako loni do Pekingu, tak i na šanghajský autosalon Mercedes přiveze koncepční automobil. Tentokrát nepůjde o super luxusní studii, jakou byla Maybach Vision Ulitmate Luxury, ale reálně plánovaný model, který svými tavry připomíná zmenšeninu třídy G.
 
Automobilka sice uvolnila zatím pouze skicu interiéru, ovšem podle maskovaných prototypů zachycených automobilovými špionážními fotografy půjde o hranatý model, který se svou velikostí zařadí mezi GLA a GLC.

Interiér prozatímního konceptu odkazuje na architekturu současných modelů Mercedes-Benz třídy A a CLA, což ovšem není vůbec překvapivé.
 
Motory, převodovky a veškerá další technika bude přejata od ostatních kompaktních vozů značky s trojcípou hvězdou ve znaku. Předpokládá se pohon všech kol i pouze přední nápravy.

pravděpodobná podoba modelu GLB

 
Díky krabicovitému designu nabídne novinka oproti GLA výrazně větší vnitřní prostor i zavazadelník. Nejnovější koncept automobilky Mercedes-Benz se oficiálně představí už 16. dubna, kdy šanghajský autosalon otevře své brány.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů