Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Máte klasický Land Rover? Nová divize automobilky se postará o přísun dílů

Naše téma
Redakce | 15.04.2015
Range Rover z roku 1970. | foto: Land Rover
Společnost Jaguar Land Rover vytvořila novou divizi jménem Land Rover Heritage. Ta doplní nedávno vzniklé oddělení Jaguar Heritage a nabídne originální díly Land Rover pro různé historické modely, jejichž výroba skončila před více než 10 lety.
Karosářské díly, prvky výbavy a celá řada dalších náhradních dílů, to vše bude k dispozici pro klasické Range Rovery, pro Range Rover P38 a Land Rover Discovery první i druhé generace.

Všechny díly jsou přitom vyráběny s použitím původních výrobních postupů a všechny jsou dodávány se zárukou.

Range Rover z roku 1970.



Nabídka nové divize však může být zajímavá i pro majitele jednoho současného modelu značky: samozřejmě jde o legendární Defender. Jeho výroba se totiž chýlí ke konci, ale výrobce se zavázal dodávat náhradní díly pro tuto automobilovou ikonu dalších 15 let.

Po tu dobu budou majitelé současného Defenderu schopni udržovat svůj vůz za pomoci originálních dílů, které budou k dispozici u prodejců Land Roveru po celém světě.

„Jsme rádi, že můžeme uvést divizi Land Rover Heritage, která perfektně doplňuje nedávno uvedenou divizi Jaguar Heritage. Podle odhadů 70 procent všech Land Roverů vyrobených od roku 1948 stále existuje. Je tu tedy rozsáhlá základna majitelů, kterou můžeme prostřednictvím Land Rover Heritage podporovat," řekl John Edwards, šéf oddělení Jaguar Land Rover Special Operations.

Range Rover z roku 1970.


Aktivity nové divize budou dále rozšířeny mimo jiné o program Land Rover Heritage Drives, který bude uveden v létě. Jeho účastníci budou mít jedinečnou příležitost řídit modely ze sbírky historických Land Roverů ve speciálním areálu ve Warwishiru o rozloze 81 hektarů.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů