Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Majitelé vozů Bentley nemusejí jezdit tankovat. Mají k dispozici osobní pumpaře

Naše téma
Redakce | 06.10.2016
Majitelé vozů Bentley v budoucnu možná nebudou muset jezdit pro benzín. | foto: Bentley
Že k exkluzivním produktům patří také exkluzivní služby, to je tak nějak samozřejmé. Britská automobilka Bentley ale přišla se službou, která luxus a pocit výjimečnosti související s vlastněním drahého výrobku posouvá na další úroveň. Majitelé vozů Bentley totiž možná nebudou muset "ztrácet čas" tankováním paliva u čerpací stanice.
Automobilka v americké Kalifornii spustila pilotní projekt, který vlastníkům nabízí automatické dotankování auta.

Princip služby je jednoduchý. Majitel vozu prostřednictvím speciální aplikace Filld for Bentley požádá o dotankování, uvede vhodný čas a pracovníci služby se už o všechno postarají - na místo vyrazí speciální "tankovací" pick-up a vůz dotankuje. Ono konkrétní Bentley přitom najdou díky připojení vozu k internetu a zmíněné aplikaci.

Majitelé vozů Bentley v budoucnu možná nebudou muset jezdit pro benzín.


Zákazník pak pouze převodem zaplatí cenu, která se určí podle cen paliva na nejbližších třech čerpacích stanicích a přihodí se ještě poplatek za dopravu.

Zkušební projekt v Kalifornii poběží po dobu tří měsíců a pokud se osvědčí, rozšíří se do dalších států USA a možná i do jiných zemí. Bentley však přemýšlí ještě dál. Jednou prý bude možné, že si auta o dotankování zažádají úplně sama, pouze na základě stavu paliva v nádrži.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů