Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Lynk & Co odhalil interiér svého nového sedanu 03

Naše téma
Jiří Švamberk | 03.09.2018
foto: Lynk & Co
Vypadá stejně dobře, jako exteriér.
Značka Lynk & Co na výstavě v Čcheng-tu oficiálně představila svůj třetí model 03 a zároveň vypustila do světa další sérii fotek. Exteriér jsme už nějakou dobu znali, ovšem fotky interiéru zůstávaly doposud v utajení.

V pořadí třetí model s karoserií sedan, jež má „na východě“ pořád mnoho příznivců, se má stát společně se dalšími dvěma dříve představeným sourozenci globálním modelem. V Evropě by se Lynk & Co 03 měl ukázat už příští rok, v Americe pak o rok později.

Interiér vozu je stejně atraktivní, jako exteriér. Geely, vlastník značky, si dobře uvědomuje, že jestli má zabodovat globálně, musí uspokojit i náročného zákazníka z Evropy. To znamená kvalitně vyhlížející materiály, velký dotykový systém sdružující funkce zábavního systému a navigace a digitální přístrojový štít.



Lynk & Co nabídne jako první značka sdílení svých automobilů, čímž míří na lidi, kteří auta mají rádi, ale nechtějí je vlastnit, dále pak bezdrátové dobíjení a odpovídající aplikace usnadňující jízdu autem. Společnost také nabízí neomezená data ve vztahu k dopravní situaci, takže auto bude neustále připojeno k internetu a bude monitorovat dopravní situaci.

Nové Lynk & Co 03 je postaveno stejně jako dvě předchozí kreace na platformě Volva XC40 a jako pohon budou sloužit přeplňované čtyřválce 1,5 a 2,0. Počítá se také s plug-in hybridním provedením menšího motoru.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů