Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Kempingová vestavba Nesbox je už i pro vozy kategorie MPV. Premiéru má v Praze

Naše téma
Radek Pecák | 08.03.2019
dalších 5 fotek
Obytný modul Egoe pro vozy kategorie MPV | foto: Radek Pecák
Kromě modulů, které lze instalovat do různých dodávek, vyvinula moravská firma i Nestbox pack pro osobní velkoprostorvé vozy a SUV.
Také pro vlastníky vozů MPV, například Ford Galaxy, Volkswagen Sharan a podobných, již moravská firma Egoe vyvinula speciální box, pomocí kterého lze v interiéru osobního automobilu pohodlně přespat na rozkládacím dvoulůžku a současně si třeba daleko od civilizace připravit teplou večeři.

Až dosud byl modul dostupný pro střední dodávky (typově Volkswagen Transporter, Ford Custom), případně malé rozvážkové automobily (Peugeot Partner, Citroën Berlingo, Renault Kangoo...)

"Je to letošní novinka," kterou poprvé prezentujeme na veletrhu For Caravan zde v Praze," uvedl pro Automix.cz marketingový manažer firmy Jan Ryšavý. 

Kromě těchto dvou typů vestaveb nabízí ještě "offroadovou" verzi. "Ta je v současnosti zatím ale bohužela uzpůsobena pouze pro jediný typ vozu, kterým je Land Rover Discovery 4," upřesnil Ryšavý. S tím se ale firma nehodlá spokojit. "V současnosti intenzivně pracujeme na verzi, která by se hodila majitelům nejrozšířenějších typů vozů u nás, jak z kategorie SUV, tak kombi. Věřím, že dokážeme nabídnout modul i pro majitele středně jak velkých kombi jako je Škoda Superb, Ford Mondeo a další, tak i těch o něco menších," slibuje Ryšavý. Zacíleno má třeba na Škodu Octavia a podobné vozy. Stejně tak se vyvíjí modul využitelný třeba ve Škodě Yeti.

Kompletní modul kromě roštu a matrací obsahuje i zásuvku s vařičem, ledničkou a malým umyvadlem. Navíc také kuchyňskou pracovní linku a odkládací prostory. Z auta se dá vyjmout a uskladnit třeba v garáži. Zákazník si může koupit jak kompletní box, tak třeba jen samostatný spací nebo naopak kuchyňský modul. Ceny kompletních modulů se podle velikosti pohybují od 75 do 90 000 Kč bez DPH.

V loňském roce firma vyrobila a prodala přes 120 modulů, letos by jich i díky velké zakázce z Asie mělo být několikanásobně více.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů