Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Clarkson láká na třetí řadu The Grand Tour. Auty, která se mají rychle porouchat

Naše téma
Daniel Fuglevič | 11.04.2018
další 3 fotky
Krátká upoutávka na třetí řadu The Grand Tour. | foto: Drivetribe
Nedlouho po konci druhé řady motoristické show The Grand Tour už alespoň částečně víme, co se bude odehrávat v té následující. V krátkém videu nám Jeremy Clarkson ukazuje, že v jednom ze segmentů budou figurovat staré italské sporťáky, u kterých je velmi pravděpodobné, že se během natáčení porouchají.
Na sociální síti Drivetribe se moderátor v krátkém videu táže diváků, které vozidlo podle nich „odejde do kytek“ při natáčení jako první. V nadcházející řadě The Grand Tour tak očividně zase nebude chybět klasická výzva, kdy známá trojice Clarkson, Hammond a May usedne to starých a řádně ojetých vozů, v nichž budou splňovat různé úkoly.

Vybrané vozy však přitom vypadají vcelku obstojně a v dobrém stavu. Clarkson si vybral své oblíbené auto z mládí, tedy Alfu Romeo GTV6, May zvolil Lancii Gamma Coupe a Hammond usedl do Fiatu X1/9.

Jako lokace k natáčení posloužilo zamračené a upršené Skotsko, které bude italským vysluněným vozům dávat určitě co proto.

Stará italská auta samozřejmě nemají zrovna dobrou pověst, co se týče spolehlivosti, takže bychom se nedivili mnoha záběrům aut stojících u krajnice s hlavami moderátorů pod kapotou. Což ostatně čeká i Clarkson.

V připravované třetí sérii bychom se měli také dočkat testu nového Lamborghini Urus, jehož fotky za volantem Clarkson dříve zveřejnil na svém Twitteru. Nová řada The Grand Tour dorazí nejspíše na konci letošní roku.

Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů