Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Jeremy Clarkson bude hvězdou dalšího pořadu. Ale trochu jiného, než byste čekali

Naše téma
Jan Zajíc | 09.03.2018
dalších 7 fotek
Jeremy Clarkson. | foto: The Grand Tour/Amazon
Když se řekne Jeremy Clarkson, drtivá většina z nás si vybaví více či méně kudrnatého čahouna za volantem auta. Britský moderátor a novinář se totiž proslavil především v motoristickém pořadu Top Gear a v posledních měsících v podobně koncipované show The Grand Tour. Jenže Clarksonův záběr je mnohem širší.
V minulosti například prováděl seriálem o nejdůležitějších vynálezech lidstva nebo účinkoval v několika dokumentech o událostech druhé světové války. V jeho životopisu ale najdeme také třeba sérii cestopisů.

Nyní je před ním nová výzva, na jaře se chopí moderování slavné soutěže Who Wants To Be A Millionaire?, tedy pořadu, který známe i v české podobě pod názvem „Chcete být milionářem?".

Podle britských médií se soutěž na televizní obrazovky vrátí zatím jen na týden, jako připomínka 20. narozenin známé show. Nové díly odvysílá televize ITV, která vysílání soutěže ukončila v roce 2014. „Tuhle soutěž jsem vždycky miloval, jsem nadšený, že můžu být u jejího znovuzrození," prohlásil Clarkson. „Těším se nejen na moderování, ale i na to, že snad z několika lidí udělám milionáře," dodal.

Televize ITV plánuje zatím sedm hodinových dílů a slibuje také několik změn v pravidlech. Soutěžící, kteří zodpoví správně 15 otázek, si budou moci odnést výhru ve výši jednoho milionu liber, což je v přepočtu asi 29 milionů korun.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů