Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Isuzu představilo limitovanou edici svého pick-upu D-Max

Naše téma
Jiří Švamberk | 30.04.2019
Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Safir | foto: Isuzu
Verze D-Max Arctic Trucks AT35 Safir vznikne v počtu pouhých 10 kusů a dostane seriózní terénní výbavu.
Všechny pracovní pick-upy vypadají skvěle, když dostanou masivní terénní pneumatiky a „nazvedaný“ podvozek. Isuzu D-Max není výjimkou.
 
Vyšperkovaná verze se jmenuje Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Safir a byla představena na letošní výstavě komerčních vozidel v britském Birminghamu. Jde o exkluzivní verzi modelu Isuzu D-Max Arctic Trucks AT35 Double Cab s automatickou převodovkou.

Isuzu vyrobí pouze deset kusů tohoto vozu a každý z nich bude v modré metalíze Sapphire Blue Mica, která dala speciální edici jméno. Mezi další unikátní úpravy exteriéru patří kovový kryt motoru, nášlapy a třeba také 17palcová terénní kola nebo světelná rampa. LED světla se nacházejí také v předním nárazníku a slouží jako světla pro denní svícení.

Také interiér je důkladně vylepšený. Unikátní jsou na zakázku vyrobená kožená sedadla s vyšitým nápisem Arctic Trucks či kožený sportovní volant se semišovým potahem. Oproti sérii je jiný také infotainment, který tvoří 9palcový multifunkční barevný displej s funkcí dotyku, 9 reproduktorů a subwoofer. Součástí výbavy je také bezdrátové dobíjení a kamera monitorující prostor před vozem pro jízdu v terénu.
 
Cena jednoho z deseti vozů činí přibližně 1,4 milionu korun.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů