Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ibiza Cupra nabídne výborný výkon i nízkou spotřebu

Naše téma
Redakce | 21.11.2012
Nová Ibiza Cupra | foto: Seat
Praha – Další generace modelu Seat Ibiza Cupra by měla být na český trh uvedena v březnu příštího roku.
To první generace Ibiza Cupra vyjela na silnice už v roce 1997 a od té doby se modely Cupra proměnily v ikonu značky Seat. Další kapitolu tohoto příběhu bude psát nová Ibiza Cupra s výkonem 132 kW/180 k, sedmistupňovou převodovkou DSG, elektronickou uzávěrkou diferenciálu XDS i vysokovýkonnou brzdovou soustavou.

Podvozek modelu Ibiza Cupra je sériově vybaven 17" koly z lehké slitiny, alternativou sériových vysokovýkonných brzd je brzdová soustava AP Racing Performance. Elektronická uzávěrka diferenciálu XDS potlačuje sklon k nedotáčivosti a zlepšuje ovladatelnost při rychlém průjezdu zatáčkou.

Součástí sériově dodávaného bezpečnostního paketu vozu je rovněž elektronicky řízený stabilizační systém ESP zahrnující asistenta pro rozjezd do kopce.

Náročnějšího zákazníka potěší například také na přání dodávaný přenosný multimediální systém s dotykovým displejem (SEAT Portable System), který kombinuje funkce navigačních a zábavních systémů a je vyjímatelný pro použití mimo vozidlo.

Multimediální systém bude od května příštího roku nabízet i další nové funkce včetně možnosti přístupu k internetu prostřednictvím připojeného chytrého telefonu.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů