Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hyundai představil další koncept napěchovaný N Performance doplňky

Naše téma
Jiří Švamberk | 30.03.2019
Hyundai představuje novou kolekci N Performance doplňků | foto: Hyundai
Veškeré doplňky budou k dispozici majitelům modelů Hyundai už tento rok.
Na právě probíhajícím autosalonu V Soulu domácí Hyundai představuje Veloster doslova napěchovaný sportovními N Performace doplňky, které z něj dělají neskutečně nadupané auto.
 
Prozatím jde pouze o showcar, ovšem Hyundai hodlá všechny tyto doplňky nabízet všem majitelům modelu Hyundai a do nabídky by se měly dostat už v průběhu tohoto roku. Později se nabídka rozšíří také na ostatní modely Hyundai.


 
Vystavovaný Veloster zdobí celkem 45 doplňků N Performance, včetně 14, které stěžejním způsobem ovlivňují jízdní vlastnosti, jakými jsou například kovaná kola z lehkých slitin, větší brzdy, závodní podvozek a vysokovýkonné pneumatiky.
 
Mezi nabízené N Performance díly exteriéru se řadí karbonový nástavce předního spoileru, karbonové nástavce prahů, zadní difuzor a zadní spoiler víka zavazadelníku. Z programu pochází také nárazníky a přední kapota s otvorem nasávání. Úpravy exteriéru zahrnují také speciální lak z programu Hyundai N a oranžovou akcenční barvu na zrcátkách a nástavcích prahů a nárazníku.
 
Díky těmto prvkům je showcar o nezanedbatelných 30 kg lehčí než standardní model.

Hyundai představuje novou kolekci N Performance doplňků

 
Co se 2litrového přeplňovaného motoru týče, tak ten zůstal bez změn, což znamená, že výkon je i nadále 275 koní a 378 Nm.
 
Proměnou prošel také interiér, který se nyní chlubí 20 různými doplňky z alcantary nebo karbonu. Mezi ně patří alcantarou čalouněná sportovní skořepinová sportovní sedadla, věnec volantu, madlo parkovací brzdy, stropnice, palubní deska a další.
 
Stejně jako tomu bylo v případě konceptu Hyundai N Option Concept, který byl postaven na základech i30, jde o ukázku toho, co má oddělení N Performance připraveno pro majitele vozů Hyundai, a to nejen těch vyloženě sportovních.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů