Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hvězdy Manchesteru United dostaly nové corvetty. Odmítají v nich jezdit

Naše téma
Redakce | 09.11.2014
Wayne Rooney pózuje s novou generací Chevroletu Corvette. | foto: Chevrolet
Manchester/Praha - Automobilku Chevrolet trápí nepříjemný problém. I když slavnému fotbalovému klubu Manchester United jako sponzor platí ročně 47 milionů liber, v přepočtu zhruba 1,66 miliardy korun, a týmu zdarma poskytla 15 vozů, hráči v jejích autech odmítají jezdit. A to mají k dispozici atraktivní Camara i Corvetty.
Chevrolet vozidla do Manchesteru dopravil už v dubnu a samozřejmě počítal s tím, že jimi budou jezdit současné hvězdy klubu, například Wayne Rooney nebo Robin van Persie. Pro automobilku by šlo o skvělou reklamu.

Jenže fotbalisté dávají přednost vlastním autům a sportovní chevrolety podle deníku Daily Mail řídí jen členové trenérského týmu. Rooney například jezdí v Range Roveru upraveném firmou Overfinch, Van Persie má Porsche Panamera. Jen kouč Louis van Gaal využívá Chevrolet Captiva - ten však přímo vlastní, nejde o sponzorský vůz.

Chevrolet navenek zůstává nad věcí. Podle mluvčího hráči nemají povinnost Camara a Corvetty používat. Přesto to automobilku musí štvát. Nejen že v roce 2012 s United uzavřela sponzorský kontrakt v hodnotě 350 milionů liber (v přepočtu 12,4 miliard korun), především ale nevypadá dobře, když se fotbalisté jejím produktům vyhýbají. I když je mají k dispozici zadarmo.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů