Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Hvězdy Realu Madrid dostaly nová Audi. Nejčastěji si vybraly SUV

Naše téma
Daniel Fuglevič | 24.11.2017
dalších 12 fotek
Audi předalo nové vozy fotbalistům Realu Madrid. | foto: Audi
Jelikož je německé Audi už od roku 2003 oficiálním partnerem fotbalového klubu Real Madrid, automobilka hráčům pravidelně nabízí k používání své nejnovější modely. A možná vás překvapí, že nejčastěji si fotbalisté vybrali velké SUV Q7. Předán však byl i jeden supersport R8.  
Je už jakýmsi trendem, že fotbalistům se nejvíce líbí velká a výkonná SUV, takže nejoblíbenějším modelem se při letošním předávání vozů v Madridu stalo opět jako v minulosti Audi Q7.

Tohle SUV si vybralo celkem 14 z 30 hráčů, například Gareth Bale, Luka Modrić a Casemiro. Někteří z nich přitom skočili za volant hybridní verze e-tron quattro nebo rychlejší verze SQ7. Zájem byl ovšem také o menší SQ5. Vlastně celá polovina týmu tak sáhla po nových „esúvéčkách“.

Velkou oblibu zaznamenaly i rychlé modely řady RS. Trenér Zinédine Zidane se podobně jako několik jeho svěřenců rozhodl pro kombík Audi RS 6 Avant, Cristiano Ronaldo a Keylor Navas zase usedli do Audi RS 7 Sportback. Vynecháno nebylo ani kupé S5 a RS 5, kterými odjeli třeba Marco Asensio či Lucas Vázquez.

Zmíněný Ronaldo tak svou garáž znovu doplňuje o nový přírůstek. O jeho působivé sbírce jsme už ostatně psali níže, společně s odhadem, kolik za svá auta doteď utratil. Jsou to zajímavá čísla.

Kapitán týmu pak musí samozřejmě jezdit něčím speciálním, tudíž si Sergio Ramos vybral otevřený supersport Audi R8 Spyder v zářivě bílém odstínu Ibis white.

Ještě před samotným předáním si navíc fotbalové hvězdy vyzkoušely jízdu ve virtuálním simulátoru elektrického monopostu Audi e-tron FE04 pro sérii Formule E. Kromě hráčů Realu Madrid se pro absolvování kola na závodním simulátoru kvalifikovalo také několik fanoušků. Vůbec nejrychlejšího zajetého času však nakonec dosáhl Dani Carvajal.

Nové „audiny“ jsou samozřejmě sponzorským darem od německé automobilky, tudíž za vozy nemuseli hráči utratit ani korunu. Kdyby vás ale náhodou zajímalo, za jak dlouho si ty největší fotbalové celebrity vlastně našetří na takový supersport, pěknou analýzu nedávno provedl třeba server Carspring. Více najdete zde.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů