Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Honda Civic kombi dostane zadní adaptivní tlumiče. Jako první na světě

Naše téma
Redakce | 24.07.2013
další 4 fotky
Honda Civic Tourer. | foto: Honda
Praha /FOTOGALERIE/ - Uvedení Hondy Civic Tourer na evropský trh se blíží a japonská automobilka začíná prozrazovat některé technické podrobnosti. Tou aktuální je informace o použití systému zadních adaptivních tlumičů. 
Je to vůbec poprvé, kdy je systém zadních adaptivních tlumičů použit u produkčního modelu. Systém byl vyvinut pro zlepšení stability a komfortu při proměnlivém zatížení a jízdních podmínkách, se kterými se Civic Tourer může setkat.

Nový Civic Tourer byl vyvinut a zkonstruován v Evropě. Na jeho vývoji a technické konstrukci pracoval evropský výzkumný a vývojový tým značky. Tomu se podařilo vytvořit originální koncept vozu s mimořádnou praktičností, nejmodernějšími technologiemi a výrazným vzhledem.

Tým při své práci vycházel ze zkušeností s požadavky a očekáváními evropských zákazníků a testy nového modelu probíhaly v nejnáročnějších a nejrozmanitějších podmínkách po celé Evropě. 

Civic Tourer se bude vyrábět v továrně značky Honda ve Velké Británii a bude představen v září 2013 na autosalonu ve Frankfurtu. Na evropský trh bude uveden počátkem roku 2014.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů