Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

GRID 2 přijel na pulty obchodů

Naše téma
Redakce | 02.06.2013
Počítačová hra GRID 2. | foto: archiv Grunex.com
Závodní titul GRID 2 od společnosti Codemasters dnes přijel na pulty obchodů v Evropě, včetně České republiky, ve verzích pro PC, PlayStation 3 a Xbox 360. Při příležitostí vydání zveřejnili vývojáři nový gameplay trailer.
Ten ukazuje nejlepší auta, akce, lokace a závodníky pohromadě v GRID 2 v nové celosvětové soutěži World Series Racing.

V tomto launch videu se řítí supersporty jako McLaren F1 GT a Pagani Huayra ulicemi Paříže, čistokrevná cestovní auta reprezentují Volvo S60 BTCS, Gomez Competition GC 10.1 a BMW 320 na australském Red Bull Ringu a Dodge Chargers a Ford Mustang Mach 1 Twister Specials se prohání po California Coast.



S útokem GRID 2 do obchodů, přejde i RaceNet, online komunitní web od Codemasters, který sleduje závody hráčů, jejich rivalů i jejich ocenění, z beta verze do plné.

Srdcem GRID 2 je rozsáhlý multiplayer a RaceNet přináší širokou škálu nových funkcí, mezi které patří i přinášení nových cílů a rivalů každý týden a hráči tak mají před sebou v multiplayeru neustále nové výzvy. Musí si získat své RaceNet followers za svůj výkon ve hře, mohou nahrát videa ze svých nejlepších předjíždění a největších crashů na YouTube pro zobrazení na RaceNet, získat ceny RaceNet Awards a ještě mnohem vice. Všichni hráči se mohou zdarma zaregistrovat ZDE.

GRID 2, který přináší celou řadu nových ohromujících funkcí, je dlouho očekávané pokračování kritiky opěvované a cenami ověnčené Race Driver: GRID. Hráči budou moci zažít nový systém TrueFeel, který přináší závodění, při kterém nepotřebujete asistenci, LiveRoutes, které vyzývá hráče závodit na okruzích, které se dynamicky mění během závodu tak, že nikdy nebudete vědět, co vás čeká.

Grunex.com
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů