Přihlášení
Uživatelské jméno / e-mail
Heslo
Registrace
Napsat recenzi na můj vůz  +Vložit inzerát

Ford ukázal nový model Territory. Jeho teritoriem je Čína

Naše téma
Radek Pecák | 09.08.2018
Ford Territory | foto: Ford
Na autosalonu Chengdu Motor Show v září bude mít premiéru novinka značky s modrým oválem ve znaku.
O technických údajích zatím Ford mlčí. Nicméně, s měsíčním předstihem před zahájením autosalonu v čínském městě Shengdu zveřejnil první snímky nového SUV.  Jedná se ovšem o další přírůstek do rodiny "fordovských" SUV. Tisková informace sděluje, že půjde o cenově dostupný vůz s moderními technologiemi.

Dopřát si ho však s největší pravděpodobností budou moci pouze zákazníci v Číně. Zde se také bude vyrábět. Není divu, byl totiž zkonstruován na technických základech modelu JMC Yusheng S330, který sdílí platformu s dalším čínským SUV značky Landwind. To je, pro zajímavost, vůz s designem velice připomínajícím Range Rover Evoque.

Vzhled vozu byl patřičně upraven, aby odpovídal současné designové strategii Fordu. Ve výbavě budou LED hlavní světlomety a informační systém Ford. Zákazníci si budou hovět v kožených sedačkách. Podle snímků by i vzadu mělo být dostatek prostoru pro kolena.

O dalších technických údajích není nic známo. Je ovšem pravděpodobné, že mezi pohonnými jednotkami se objeví zážehová přeplňovaná patnáctistovka, dále mild-hybrid využívající 48voltovou elektrickou soustavu a plug-in hybrid.
Hodnocení článku
Hodnoceno: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Diskuze
u článku není zatím žádná diskuze
vložit příspěvek do této diskuze
Nejčtenější články předchozích 7 dnů